Nieuwe webshop MOTOR Magazine

Een fleecejas van Marco Simoncelli, een haast niet van echt te onderscheiden schaalmodel van Valentino Rossi’s Ducati en heel veel dvd’s. Het is slechts een kleine greep uit het brede assortiment van de nieuwe webshop van MOTOR Magazine. Deze online winkel is sinds afgelopen week online.

Ideaal voor verjaardagen maar schrijf het ook vast op in je agenda voor Sinterklaas en Kerst (ja, het is nog ver maar toch…). Ga snel naar shop.motor.nl om te beginnen met winkelen. En vergeet niet je in te schrijven voor de nieuwsbrief, zodat je altijd direct op de hoogte bent van nieuwe producten in het assortiment.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.