donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Lekker scheuren in het buitenland

Het Centraal Justititeel Incassobureau heeft vorig jaar slechts vijftig bekeuringen geïncasseerd die Nederlanders in het buitenland kregen opgelegd, meldt De Telegraaf.

De bedoeling is dat het geld van de boete naar het land van de overtreder gaat. Een Duitser die op de A2 wordt betrapt op te hard rijden moet de Duitse overheid dus geld opleveren. In de praktijk stuurt Nederland per maand gemiddeld zevenhonderd bekeuringen van buitenlanders naar andere Europese landen door, maar krijgt daar vervolgens weinig van terug.

Dus als je hard wilt rijden… nou ja, dat laten we maar even in het midden.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen