Online winkelen bij Ducati

Ducati heeft namelijk een Online Store geopend. In deze winkel kun je alles kopen waar maar een Ducati-logo op staat. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het via internet bestellen. Van kleding tot accessoires en van gadgets tot dvd's. De site is voorzien voorzien van alle mogelijke beveiligingsopties, dus je kunt veilig gaan shoppen.
Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op www.shop.ducati.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?