Klinkt als muziek in de oren

Dat DJ´s iets met snelheid hebben blijkt wel uit de aanschaffingen van de laatste tijd, AfroJack kocht onlangs nog een nieuwe Ferrari en nu heeft DJ Nicky Romero een andere snelheidsduivel aangeschaft, namelijke de Ducati 1199 Panigale R. Want de DJ heeft niet alleen passie voor muziek, maar ook voor motoren. Wellicht horen we binnenkort een nieuw nummer met motorgeluiden erin verwerkt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.