13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Lewis Hamilton crasht op Jerez

Vijfvoudig Formule 1-wereldkampioen Lewis Hamilton maakt er geen geheim van dat hij motoren verdraaid interessant vindt. Helaas beet er nu een terug en kwam de Engelsman op het circuit van Jerez ten val.

Hamilton was in Spanje op het circuit aanwezig toen hij – naar het schijnt niet al te hard – ten val kwam. De gebruikte motor betrof gelukkig voor hem niet een van zijn speciale – en peperdure – MV Agusta’s, maar een Yamaha YZF-R1. De Brit was in Jerez te gast bij het Pata Yamaha WK Superbike-team en een Britse circuitdagorganisator.

Of de Mercedes GP-coureur nu genezen is van tweewielers, is niet duidelijk. De aard van coureurs kennende zal hij er naar alle waarschijnlijkheid alleen maar gedrevener op geworden zijn. Mochten zijn sponsoren het hem (nog) toestaan, dan zou hij wel  eens echt de smaak te pakken kunnen krijgen. Hij is zeker niet de eerste autocoureur die flirt met sportieve uitstapjes naar de motorfietsen.

Foto: Lewis Hamilton

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen