Vanzeir wint Harley-Davidson Forty-Eight

Harley-Davidson heeft het einde van zijn Art of Custom-competitie gevierd met de uitreiking van een Harley-Davidson Forty-Eight. De Belgische designer Gert Vanzeir is de gelukkige winnaar van de tankontwerpwedstrijd. De Forty-Eight die Vanzeir wint is dus uitgerust met zijn eigen ontworpen benzinetank.

Het King Skull Black-ontwerp van Vanzeir versloeg drieduizend concurrenten uit zestien landen die deelnamen aan de Art of Custom-competitie. Vanzeir: “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deze wedstrijd heb gewonnen.”

“Creativiteit en ontwerpen zijn altijd een groot deel van mijn leven geweest. Ik kan gerust zeggen dat een Harley-Davidson-tank prima dienst doet als canvas. Het bezoek aan Harley-Davidson, het museum en het legendarische stylingteam waren een grote eer. Het tot leven komen van mijn ontwerp op een echte Harley-Davidson-benzinetank was een hoogtepunt. Ik kijk nu uit naar de overhandiging van mijn Forty-Eight en naar de ritten die ik in België ga maken.”

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?