13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Vanzeir wint Harley-Davidson Forty-Eight

Harley-Davidson heeft het einde van zijn Art of Custom-competitie gevierd met de uitreiking van een Harley-Davidson Forty-Eight. De Belgische designer Gert Vanzeir is de gelukkige winnaar van de tankontwerpwedstrijd. De Forty-Eight die Vanzeir wint is dus uitgerust met zijn eigen ontworpen benzinetank.

Het King Skull Black-ontwerp van Vanzeir versloeg drieduizend concurrenten uit zestien landen die deelnamen aan de Art of Custom-competitie. Vanzeir: “Ik kan nog steeds niet geloven dat ik deze wedstrijd heb gewonnen.”

“Creativiteit en ontwerpen zijn altijd een groot deel van mijn leven geweest. Ik kan gerust zeggen dat een Harley-Davidson-tank prima dienst doet als canvas. Het bezoek aan Harley-Davidson, het museum en het legendarische stylingteam waren een grote eer. Het tot leven komen van mijn ontwerp op een echte Harley-Davidson-benzinetank was een hoogtepunt. Ik kijk nu uit naar de overhandiging van mijn Forty-Eight en naar de ritten die ik in België ga maken.”

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen