Live: Goodwood Festival of Speed – dag 3

Dit weekend is in Engeland het Goodwood Festival of Speed. Het jaarlijks evenement op het Goodwood House terrein omvat alle vormen van auto- en motorsport. Tijdens het Festival of Speed zijn er naast demoruns ook getimede hillclimb races met zowel bekende als minder bekende coureurs. Vandaag zijn de motoren om 12.55 uur aan de beurt. Een brede variatie van huidig- en vroegere GP en Superbike rijders zullen aan de start komen. Afgewisseld met minder bekende rijders op klassiek en bijzonder materiaal. Om 16.15 uur gaat de volgende groep van start.

Gedurende het weekend zal hier telkens een live stream en dagplanning voor de motoren geplaatst worden. De streams zijn live te bekijken later ook terug te kijken.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.