Londen snapt het

Er is eindelijk ook goed nieuws over de relatie motorrijders en overheid, alleen nog niet in ons land. Minder uitstoot, kortere reistijden en betere doorstroming zijn de hoofdconclusies van een proef van 18 maanden in de Britse hoofdstad om motoren toe te laten op busstroken.

Dit resultaat bevalt de wetgever zó goed dat deze heeft besloten om de proef permanent te maken. En dit resultaat gaat rechtstreeks naar de Europese ACEM, dus met een beetje goede wil krijgt dit proefballonnetje nog enige navolging. Den Haag, letten we even op. Dank u!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.