Talent Cup 600 zoekt talenten

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en denk jij een ster te zijn op het circuit? Grijp dan nu je kans want je kunt dit raceseizoen namelijk nog deel uitmaken van de Talent Cup 600. Hak wel vóór zaterdag 31 maart de knoop door, want dan is je laatste kans om een licentie te bemachtigen. Dat kan die dag voor 250 euro op het TT Circuit van Assen. Schrijf je in via info@knmvcup.nl. Meer informatie hierover is te vinden op www.crtholland.nl/knmv. Het startveld bestaat nu nog uit tien deelnemers en dat is eigenlijk te weinig…
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.