13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Talent Cup 600 zoekt talenten

Ben jij tussen de 15 en 23 jaar en denk jij een ster te zijn op het circuit? Grijp dan nu je kans want je kunt dit raceseizoen namelijk nog deel uitmaken van de Talent Cup 600. Hak wel vóór zaterdag 31 maart de knoop door, want dan is je laatste kans om een licentie te bemachtigen. Dat kan die dag voor 250 euro op het TT Circuit van Assen. Schrijf je in via info@knmvcup.nl. Meer informatie hierover is te vinden op www.crtholland.nl/knmv. Het startveld bestaat nu nog uit tien deelnemers en dat is eigenlijk te weinig…
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen