Nummer acht!

Geen zorgen, dit is geen begin van een bestellijst voor Chinees eten. We hebben het hier over het onderdeel dat niet ‘uit’ de KTM 990SMT-duurtester kwam. Slechts een handvol wist dit onderdeel op de MOTORbeurs aan te wijzen als de Pieter van den Hoogenband tussen de voetballers. Wat het wel is? Een infrarood flitskop die wordt gebruikt bij het maken van studiobeeld. Kijk snel in je mail of jij gewonnen hebt. Zo ja, dan is een verrassingspakket onderweg.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?