Maak een proefrit op een Harley-Davidson en maak kans om die motor een hele maand te rijden

Maak voor 15 juli bij een officiële Harley-Davidson dealer een proefrit op jouw droom-Harley en maak kans om die motor een hele maand te rijden! En voor dat ultieme gevoel van vrijheid doen we er ook nog €500 benzinegeld bij.

Boek je gratis proefrit

 

VIND JOUW DROOM-HARLEY

Met meer dan 30 modellen in onze line-up zit jouw droommotor er zeker bij. Wil je een iconische, wendbare motorfiets dan is een Sportster jouw keus. Het onlangs vernieuwde frame van de Softail -lijn levert je een responsieve rijervaring op die je moet ervaren om te geloven. 

En als eindeloze kilometers in ultieme luxe meer jouw ding zijn dan vind je in onze Touring-lijn jouw gedroomde Harley. 

Welke kies jij voor jouw proefrit?

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?