maandag 29 mei 2023

Maak een proefrit op een Harley en win een reis naar de VS

NL_Link Ad_Touring

Met de een ga je naar daar en met de ander naar hier. Als het aan de motormerken ligt, kom je dit seizoen niet meer aan je eigen motor toe. Zo graag willen ze dat je gaat proefrijden op hun motoren. Na een proefrit op een Harley-Davidson maak je kans op een reis door de VS.

Met negen nieuwe Softails, een nieuwe Iron 1200 en een Forty-Eight Special is het wel een heel goed moment om een proefrit te maken op een Harley-Davidson. Keuze genoeg zou je denken. Klopt, want Harley-Davidson heeft nog meer ’ter proefrij’ staan, van de 750cc Street Rod tot de Fat Bob. En mocht je je aan een proefrit waagt – zo vanzelfsprekend is dat niet voor veel motorrijders – maak je kans op een volledig door Harley-Davidsons betaalde trip naar de 115th Anniversary festiviteiten in Milwaukee, van 29 augustus tot 3 september 2018.

Inschrijven doe je op de Harley-Davidson site of je gaat naar een officiële dealer bij je in de buurt. Wanneer je een proefrit hebt geboekt, ding je automatisch mee naar de reisprijs, inclusief zakgeld en een Harley-Davidson huurmotor.

De viering van Harley-Davidsons 115de verjaardag in Milwaukee belooft wel een feestje te worden. De thuisstad van Harley-Davidson is een en al motoractiviteit. Dat begint op 29 augustus en gaat door tot 3 september, met strandraces, hill-climbs en een parade door Milwaukee. En je kunt het Harley-Davidson museum bezoeken. We spreken uit ervaring: da’s een pracht van een museum.

We kunnen natuurlijk niet voor je beslissen, maar het is wel wheel weinig werk – een proefrit op een Harley – om kans te maken op een geweldige reis. Wij zeggen doen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image