13 C
Nederland
zondag 3 juli 2022

Ervaar de Suzuki beleving tijdens de Angels & Heroes Tour 2018

Suzuki rijden is een ultieme beleving die met niets te vergelijken valt. Je stapt op, geeft gas en je bent verkocht. Hoe dat voelt? Je ontdekt het tijdens de Suzuki Angels & Heroes Tour 2018.

De Angels & Heroes Tour 2018 bezoekt dit voorjaar tien Suzuki dealers met een spetterende roadshow. Een dag lang staat alles in het teken van de Suzuki Beleving en worden al je zintuigen geprikkeld. Ga de uitdagende Suzuki Challenge aan op een splinternieuwe demomotor en maak kans op geweldige prijzen. Of test jouw skills op een echte Suzuki Wheelie-machine. De Angels & Heroes Tour is zo’n evenement dat je niet mag missen. Schrijf je dus snel in en beleef dat ultieme Suzuki gevoel!

Schrijf je nu in!
Ga jij de Suzuki Challenge aan? Schrijf je dan in via deze pagina. Zo gauw het complete programma bekend is, ontvang je van ons een mail met daarin het laatste nieuws over de Suzuki Angels & Heroes Tour 2018.

Wanneer zien wij jou?
31 mrt. NIWA, Zwaagdijk
07 apr. Motoport Rockanje, Rockanje
14 apr. Goedhart Motoren, Bodegraven
21 apr. Motor Oost, Rijssen
12 mei Hoegee Suzuki Center
19 mei Motoport, Leek
26 mei Valkenier, Barneveld
02 jun. Motoport, Almere
09 jun. Motoport, Echt
16 jun. MVM Motoren, Soesterberg

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen