Ervaar de Suzuki beleving tijdens de Angels & Heroes Tour 2018

Suzuki rijden is een ultieme beleving die met niets te vergelijken valt. Je stapt op, geeft gas en je bent verkocht. Hoe dat voelt? Je ontdekt het tijdens de Suzuki Angels & Heroes Tour 2018.

De Angels & Heroes Tour 2018 bezoekt dit voorjaar tien Suzuki dealers met een spetterende roadshow. Een dag lang staat alles in het teken van de Suzuki Beleving en worden al je zintuigen geprikkeld. Ga de uitdagende Suzuki Challenge aan op een splinternieuwe demomotor en maak kans op geweldige prijzen. Of test jouw skills op een echte Suzuki Wheelie-machine. De Angels & Heroes Tour is zo’n evenement dat je niet mag missen. Schrijf je dus snel in en beleef dat ultieme Suzuki gevoel!

Schrijf je nu in!
Ga jij de Suzuki Challenge aan? Schrijf je dan in via deze pagina. Zo gauw het complete programma bekend is, ontvang je van ons een mail met daarin het laatste nieuws over de Suzuki Angels & Heroes Tour 2018.

Wanneer zien wij jou?
31 mrt. NIWA, Zwaagdijk
07 apr. Motoport Rockanje, Rockanje
14 apr. Goedhart Motoren, Bodegraven
21 apr. Motor Oost, Rijssen
12 mei Hoegee Suzuki Center
19 mei Motoport, Leek
26 mei Valkenier, Barneveld
02 jun. Motoport, Almere
09 jun. Motoport, Echt
16 jun. MVM Motoren, Soesterberg

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?