Maak een unieke trainingsstage mee!

Op het schitterende Kartodromo Valencia hebben al een aantal Nederlandse coureurs, waaronder Bo Bendsneyder, Collin Velthuizen en Thom Molenaar, hun eerste kilometers van het seizoen 2017 gereden.

Het circuit is uitermate geschikt om te trainen met de Supermotard, Yamaha R3, Yamaha R125 én Honda NSF100 óf vergelijkbare motoren.

Wij bieden jullie de mogelijkheid om in de voorjaarsvakantie (krokusvakantie), 3 dagen te kunnen trainen in het mooie Spanje. Daarbij kun je kiezen uit de periode van 22 t/m 24 februari óf van 28 feb. t/m 2 maart.

De volgende zaken worden allemaal voor je geregeld:

*transport van de motor, bagage en je racekleding

*brandstof voor de diverse motoren

*banden voor diverse motortypes

*overnachtingen met ontbijt in hotel Ibis óf vergelijkbaar in Valencia Bonaire

*bewaking van de motoren in de nachtelijke uren

*gereedschap

*paddock met douchegelegenheid, toiletten, reparatieruimte, elektra, gezamenlijke box en bandenwissel mogelijkheid

*lunch mogelijkheid op het circuit

*coaching, indien gewenst

Wat moet jij nog doen?

*geldige licentie meenemen

*zorgen voor een reisverzekering

*zorgen voor vervoer (vliegtickets, vervoer naar luchthaven, vervoer naar circuit/hotel.) Interessante opties om te vliegen zijn, wat luchthavens betreft staan hier onder vermeldt.

Wellicht is carpoolen van én naar de luchthaven in Spanje ook een optie voor jullie als deelnemer (dat wil zeggen: In Spanje een aantal auto’s huren en de kosten verdelen).

Het is eventueel ook mogelijk om op eigen gelegenheid met camper of caravan naar Valencia af te reizen. Op de paddock bestaat mogelijkheid om te overnachten.

Indicatie van het kostenplaatje:

Transport motor etc.

€ 285

Hotel 4 overnachtingen + ontbijt (voor 2 pers.)

+/- € 250

Banden – afhankelijk van types

Brandstof voor motor – 3 dagen

+/- € 20

Circuit huur – 3 dagen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?