MV Agusta komt met Brutale Dragster Blackout

MV Agusta haalde onlangs een nieuwe investeerder binnen en besteedde de Amerikaanse tak van het bedrijf uit. Ook toen het niet zo goed ging met de Italianen kwamen zij onverminderd met ‘nieuwe motoren’. Of eigenlijk speciale modellen van bestaande MV’s. Dat doet het merk nu ook en dat levert altijd heerlijke plaatjes op. Daar blijft het waarschijnlijk ook bij, want nadat ze hem laten zien op de Motor Bike Expo in Verona zien we hem waarschijnlijk nooit meer. Toch een knap stukje kunst weer.De volledige naam van dit speciale model is MV Agusta Brutale Dragster Blackout. De fabrikant ontworp de motor in samenwerking met een partner van het MV Agusta Reparto Corse racing team. De Dragster kreeg een nieuw clip-on racestuur, ledverlichting en een 4,3 inch HD kleurenscherm met achteruitkijkcamera. Het uitlaatsysteem is dezelfde als die Leon Camier gebruikte op zijn F4 in het WSBK. MV schilderde het logo er met de hand op.

Bekijk het volledige fotoalbum hier.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?