woensdag 7 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MV Agusta komt met Brutale Dragster Blackout

MV Agusta haalde onlangs een nieuwe investeerder binnen en besteedde de Amerikaanse tak van het bedrijf uit. Ook toen het niet zo goed ging met de Italianen kwamen zij onverminderd met ‘nieuwe motoren’. Of eigenlijk speciale modellen van bestaande MV’s. Dat doet het merk nu ook en dat levert altijd heerlijke plaatjes op. Daar blijft het waarschijnlijk ook bij, want nadat ze hem laten zien op de Motor Bike Expo in Verona zien we hem waarschijnlijk nooit meer. Toch een knap stukje kunst weer.De volledige naam van dit speciale model is MV Agusta Brutale Dragster Blackout. De fabrikant ontworp de motor in samenwerking met een partner van het MV Agusta Reparto Corse racing team. De Dragster kreeg een nieuw clip-on racestuur, ledverlichting en een 4,3 inch HD kleurenscherm met achteruitkijkcamera. Het uitlaatsysteem is dezelfde als die Leon Camier gebruikte op zijn F4 in het WSBK. MV schilderde het logo er met de hand op.

Bekijk het volledige fotoalbum hier.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen