Mail en win een REV’IT! Excellerator

De concentratie bewaren op de motor is uiteraard van enorm groot belang. Zeker op het circuit heb je volledige aandacht nodig om scherpe tijden te noteren. Om je daarbij te helpen, heeft REV’IT! een onderpak, genaamd Excellerator, dat vochtregulerend werkt. We mogen van REV’IT! twee onderpakken à 79,95 euro weggeven. Het enige wat je moet doen om kans te maken, is het mail en win-formulier invullen dat je hieronder vindt. Meedoen kan tot maandag 9 januari 2012.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.