Poll > Geen TT maar Brits Superbike

Eind september volgend jaar komt het Brits Superbike (BSB) naar Assen. Het is algemeen bekend dat in het BSB op ongekend hoog niveau wordt geracet en net zo algemeen bekend is het feit dat het er soms ruig aan toe kan gaan. Grandioos om naar te kijken dus en een aanwinst in het raceprogramma. Onze vraag is echter: heb jij nu nog trek om naar de TT te gaan met slechts dat handjevol deelnemers en weinig actie?

Nu het British Superbike naar Assen komt, laat ik de Dutch TT schieten.
– Ja, want dit is pas echt racen.
– Ja, en laat het WK Superbike ook maar zitten.
– Ja, want een Dutch TT-kaartje is, gezien het aantal deelnemers, belachelijk duur.
– Nee, ik blijf de GP trouw.
– Nee, laat die lompe Britten thuisblijven.

Foto: 2Snap

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.