Mail en win een Shark-helm

Hij is gaaf, de nieuwe Shark Evoline Series 2 in mat zwart en oranje. Daarnaast valt ‘ie lekker op en dat is met de huidige korte dagen een mooi meegenomen pre. Maar dat zijn niet de enige voordelen. De Evoline 2 ST Moovit is ontwikkeld samen met gebruikers van de eerste versie. Kortom, alles wat beter kon is daadwerkelijk beter. Dat maakt deze Shark dus één van de beste in z’n soort. En jij kunt deze helm ter waarde van 399 euro winnen. Hoe? Het formulier dat hieronder staat invullen is voldoende.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.