Mail en win een Smith zonnebril

Je kent het wel, de zon schijnt maar het heeft net geregend… Letterlijk levensgevaarlijk want je ziet niets! Een zonnebril kan veel drama voorkomen en juist daarom geven wij drie van die brillen weg van het gerenommeerde merk Smith. Het enige dat je hoeft te doen om in aanmerking te komen voor zo´n bril is het onderstaande formulier invullen. Makkelijker kunnen wij het niet maken. Succes!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.