Mail en win een TecMate-oplader

Altijd handig om te hebben, deze TecMate-oplader. Je kunt ’m aansluiten op de accu van je motor om bijvoorbeeld je mobiel op te laden. We mogen van Hocoparts drie opladers voor USB-apparaten weggeven ter waarde van € 28,-. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot en met maandag 20 januari 2014.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.