Film > Carlqvist proost op zege

“Met de kameraden uit Hummelo gingen we naar de motorcross GP in Namen. Die stond elk jaar met dikke letters in de agenda. Toen we een jaar of 16 waren, gingen we zelf, met de fiets. De tent en de spullen achterop.” Aan het woord is Gijs Jolink. Na aanleiding van het gasthoofdredacteurschap van Gijs en Bennie Jolink schreef Gijs over zijn jeugdidool Hakan Carlqvist. En wie Namen en Carlqvist zegt, komt al snel uit op… inderdaad!

Meer in het extra dikke decembernummer van MOTOR Magazine, dat nu in de winkel ligt. Een uitgave die je niet mag missen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.