Verbeek heeft de eerste prijs binnen

Al sinds mensenheugenis deelt Gertjan Verbeek, trainer van de eredivisieclub AZ, een passie voor motoren en rijdt hij zeer regelmatig toertochten in binnen- en buitenland met zijn vrienden. Hij was zich al een tijdje aan het oriënteren op een nieuwe brommer en, mede op advies van één van zijn beste vrienden, is zijn keuze gevallen op de Yamaha VMAX.

Afgelopen dinsdag was het zover, Gertjan Verbeek kreeg uit handen van Ton van Geenhuizen, Sales Manager van Yamaha Motor Nederland, de sleutel van zijn Yamaha VMAX. “Wat een machtige mooie motor! Ik kan niet wachten om met mijn kameraden en mijn VMAX op stap te gaan”, aldus een dolenthousiaste Verbeek.

Nu nog kijken of Verbeek ook succes kan boeken aanstaanden woensdag tegen FC Twente…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?