zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Verbeek heeft de eerste prijs binnen

Al sinds mensenheugenis deelt Gertjan Verbeek, trainer van de eredivisieclub AZ, een passie voor motoren en rijdt hij zeer regelmatig toertochten in binnen- en buitenland met zijn vrienden. Hij was zich al een tijdje aan het oriënteren op een nieuwe brommer en, mede op advies van één van zijn beste vrienden, is zijn keuze gevallen op de Yamaha VMAX.

Afgelopen dinsdag was het zover, Gertjan Verbeek kreeg uit handen van Ton van Geenhuizen, Sales Manager van Yamaha Motor Nederland, de sleutel van zijn Yamaha VMAX. “Wat een machtige mooie motor! Ik kan niet wachten om met mijn kameraden en mijn VMAX op stap te gaan”, aldus een dolenthousiaste Verbeek.

Nu nog kijken of Verbeek ook succes kan boeken aanstaanden woensdag tegen FC Twente…

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen