maandag 27 mei 2024

Verbeek heeft de eerste prijs binnen

Al sinds mensenheugenis deelt Gertjan Verbeek, trainer van de eredivisieclub AZ, een passie voor motoren en rijdt hij zeer regelmatig toertochten in binnen- en buitenland met zijn vrienden. Hij was zich al een tijdje aan het oriënteren op een nieuwe brommer en, mede op advies van één van zijn beste vrienden, is zijn keuze gevallen op de Yamaha VMAX.

Afgelopen dinsdag was het zover, Gertjan Verbeek kreeg uit handen van Ton van Geenhuizen, Sales Manager van Yamaha Motor Nederland, de sleutel van zijn Yamaha VMAX. “Wat een machtige mooie motor! Ik kan niet wachten om met mijn kameraden en mijn VMAX op stap te gaan”, aldus een dolenthousiaste Verbeek.

Nu nog kijken of Verbeek ook succes kan boeken aanstaanden woensdag tegen FC Twente…

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen