Mail en win het boek Impact UPDATE

UPDATE – Dit zijn de winnaars van het prachtige boek Impact!

1. Gerrit van der Kolk – Hilversum
2. Michel Regeer – Bergschenhoek
3. Jan Mureau – Made
4. Janet van Hekezen – Den Bosch
5. Jan Verhoef – Veenendaal

6. Nadja Mooren – Swalmen
7. Peter van Wezel – Overasselt
8. Jacki  Hofmans – Oeffelt
9. D. Jong – Oostzaan
10. Suzanne de Gooijer – Hoorn

Van harte gefeliciteerd, Impact komt jullie kant op. Niet gewonnen, maar wil je het boek toch lezen? Via www.impact.mastixpress.nl kun je het boek over Joey Litjens bestellen!

BERICHT 2-2-2012
Het moet gezegd, een beetje trots zijn we wel dat, in navolging van Joost Overzee’s literaire epistel ‘Motorisch gestoord’, nu een tweede redacteur een boekwerk presenteert. Chef-sport Jarno van Osch ligt vanaf 3 februari in de winkel met zijn boek ‘Impact – de crash die Joey Litjens’ leven veranderde’. Het boek beschrijft op pakkende wijze de korte, intense carrière van wegracecoureur Joey Litjens, een carrière die door een ernstig ongeval in de kiem werd gesmoord.

Een must-have voor de raceliefhebber en iedereen die het echte verhaal wil lezen achter de turbulente levensloop van het jonge racetalent Joey Litjens. We mogen van uitgever Mastix Press tien exemplaren van Impact weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot maandag 6 februari 2012.

Foto: Guus van Goethem

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.