13 C
Nederland
zaterdag 13 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mail en win het boek Impact UPDATE

UPDATE – Dit zijn de winnaars van het prachtige boek Impact!

1. Gerrit van der Kolk – Hilversum
2. Michel Regeer – Bergschenhoek
3. Jan Mureau – Made
4. Janet van Hekezen – Den Bosch
5. Jan Verhoef – Veenendaal

6. Nadja Mooren – Swalmen
7. Peter van Wezel – Overasselt
8. Jacki  Hofmans – Oeffelt
9. D. Jong – Oostzaan
10. Suzanne de Gooijer – Hoorn

Van harte gefeliciteerd, Impact komt jullie kant op. Niet gewonnen, maar wil je het boek toch lezen? Via www.impact.mastixpress.nl kun je het boek over Joey Litjens bestellen!

BERICHT 2-2-2012
Het moet gezegd, een beetje trots zijn we wel dat, in navolging van Joost Overzee’s literaire epistel ‘Motorisch gestoord’, nu een tweede redacteur een boekwerk presenteert. Chef-sport Jarno van Osch ligt vanaf 3 februari in de winkel met zijn boek ‘Impact – de crash die Joey Litjens’ leven veranderde’. Het boek beschrijft op pakkende wijze de korte, intense carrière van wegracecoureur Joey Litjens, een carrière die door een ernstig ongeval in de kiem werd gesmoord.

Een must-have voor de raceliefhebber en iedereen die het echte verhaal wil lezen achter de turbulente levensloop van het jonge racetalent Joey Litjens. We mogen van uitgever Mastix Press tien exemplaren van Impact weggeven. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken, is het mail & win-formulier invullen. Meedoen kan tot maandag 6 februari 2012.

Foto: Guus van Goethem

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen