Mail en win motorolie van Vrooam

Je kunt het maar nodig hebben. Deze week hebben we vijf maal een fles motorolie van Vrooam (ter waarde van € 49,95) te vergeven. Importeur GP products heeft ons namelijk een kleine voorraad ter beschikking gesteld. Dus heb je toevallig ernstig behoefte aan een top up of wil je gewoon wat op de plank hebben, vul dan onderstaand formulier in. Meer is er niet voor nodig.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.