zaterdag 1 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Nieuwe TripTip online!

We blijken opeens aan het begin van een nazomer te staan en daar kun je natuurlijk het allebeste van genieten op de motor. Tom Boudewijns heeft weer een mooiE route uitgezet voor de moto73 TripTip, die ditmaal Zuid-Limburg en het oostelijk deel van België aandoet.

De route vangt aan in Urmond, vanwaar de weg zuidwaarts – langs de Maas – naar Maastricht leidt. Vanuit de Limburgse hoofdstad steek je over richting de Belgische grens en trek je de Haspengauw in. Dit glooiend stukje natuurlijk schoon kent eindeloze velden en rollende heuvels, met hier en daar een verdwaald kasteel.

Van de mooie Jekervallei gaan we vervolgens op weg naar het hoogteplateau tussen Tongeren en Luik, om verder oostwaarst onder Nederlands Limburg door te rijden alvorens je bij Vaals langs het Drielandenpunt terug Nederland in te rijden.

Met 181 kilometer zijn het geen enorme afstanden, maar kun je door wat tactische toeristische stops een mooie dagvullende ronde rijden.

Enthousiast geworden? Download de GPS-route dan hier! Nog meer TripTip-routes vind je overigens op onze speciale TripTip-pagina.

Foto: Tom Boudewijns

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen