Nieuwe TripTip online!

We blijken opeens aan het begin van een nazomer te staan en daar kun je natuurlijk het allebeste van genieten op de motor. Tom Boudewijns heeft weer een mooiE route uitgezet voor de moto73 TripTip, die ditmaal Zuid-Limburg en het oostelijk deel van België aandoet.

De route vangt aan in Urmond, vanwaar de weg zuidwaarts – langs de Maas – naar Maastricht leidt. Vanuit de Limburgse hoofdstad steek je over richting de Belgische grens en trek je de Haspengauw in. Dit glooiend stukje natuurlijk schoon kent eindeloze velden en rollende heuvels, met hier en daar een verdwaald kasteel.

Van de mooie Jekervallei gaan we vervolgens op weg naar het hoogteplateau tussen Tongeren en Luik, om verder oostwaarst onder Nederlands Limburg door te rijden alvorens je bij Vaals langs het Drielandenpunt terug Nederland in te rijden.

Met 181 kilometer zijn het geen enorme afstanden, maar kun je door wat tactische toeristische stops een mooie dagvullende ronde rijden.

Enthousiast geworden? Download de GPS-route dan hier! Nog meer TripTip-routes vind je overigens op onze speciale TripTip-pagina.

Foto: Tom Boudewijns

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.