vrijdag 3 februari 2023

Mail en win paddockpassen

Beleef een overgetelijke racedag in het hart van de Gamma Racing Day waar de motoren warm draaien, waar de coureurs interviews geven en waar de 'race babes' met je op de foto gaan! Kijk hoe de teams zich voorbereiden, verzamel handtekeningen of geniet gewoon van al die techniek…

De echte liefhebbers kunnen met een paddockkaart de ‘race paddock’ op het binnenterrein beleven. Wil jij dat ook? Wij mogen 10 x 2 paddockpassen weggeven. Vul onderstaand formulier in en maak kans!

De Gamma Racing Day zal op 5 augustus 2012 op het TT Circuit Assen plaatsvinden. De wedstrijddag trapt af met een race van ruim zestig van de snelste wedstrijdkarts op aarde. Daarna zullen de beste motorracers van Nederland met hun knie aan de grond door de bochten gaan. Vervolgens komen de zijspannen en de coureurs in de TTXGP, ’s werelds eerste elektrische racekampioenschap, aan bod. ’s Middags staan de internationale autoraces van de Formule Renault, Formule 3 en de Supercar Challenge garant voor spektakel. Houd je vast aan je stoel want de met PK’s overladen Red Bull NASCAR, rechtstreeks uit de hoogste divisie van de Amerikaanse stockcarracerij, wordt voor het eerst losgelaten op het heilige asfalt van Assen! Kortom; een racedag vol motorgeweld!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikelDaling motorfietsenverkopen
Volgend artikelIDM naar Assen

Gerelateerde artikelen