Mail en win REV’IT! Liquid-verkoeling

Het kan nog altijd zomer worden… Dan is het al snel zwemmen in je met zweet volgelopen T-shirt en ondergoed, vechten met het uittrekken van je jas, omdat deze vastplakt aan je armen en ga zo maar door. Je hebt verkoeling nodig en wel snel. Zoals door het hier afgebeelde REV'IT! Liquid koelvest. Gemaakt van Hyperkewl is het bedoeld om je torso actief af te koelen.

En dat is een slim gevalletje: het spul werkt door gebruik te maken van verdamping. Maak het nat, trek het aan en je wordt tot zes uur lang afgekoeld. Het materiaal houdt het vocht vast en de rijwind doet de rest. Het vest kost in de winkel 89,99 euro en is verkrijgbaar in maten S t/m XXL. Wil je er eentje hebben? Vul dan dit formulier snel in!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.