vrijdag 19 april 2024

Mail en win REV’IT! Liquid-verkoeling

Het kan nog altijd zomer worden… Dan is het al snel zwemmen in je met zweet volgelopen T-shirt en ondergoed, vechten met het uittrekken van je jas, omdat deze vastplakt aan je armen en ga zo maar door. Je hebt verkoeling nodig en wel snel. Zoals door het hier afgebeelde REV'IT! Liquid koelvest. Gemaakt van Hyperkewl is het bedoeld om je torso actief af te koelen.

En dat is een slim gevalletje: het spul werkt door gebruik te maken van verdamping. Maak het nat, trek het aan en je wordt tot zes uur lang afgekoeld. Het materiaal houdt het vocht vast en de rijwind doet de rest. Het vest kost in de winkel 89,99 euro en is verkrijgbaar in maten S t/m XXL. Wil je er eentje hebben? Vul dan dit formulier snel in!

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen