Mail en win TT-kaarten!

Van ‘Powered by Fastest – the movie’ mogen we één keer twee TT-kaarten voor de Haarbochttribune weggeven. Fastest is het verhaal van Valentino Rossi op jacht naar zijn tiende wereldtitel en het vervolg op Faster. Een must see dus voor de motorsportliefhebber, veel bijzonderder beelden zul je niet snel te zien krijgen. In dat perspectief bieden de makers van de film nu dus twee kaarten voor de TT aan, om met eigen ogen te kunnen waarnemen wat de GP-mannen dag in, dag uit doen. Het onderstaande formulier invullen is voldoende.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.