Mail & win een knipperlicht!

Wil je je motor een nieuwe look geven of zijn je knipperlichten stuk? Dan heeft MOTO73 een leuke mail & win-actie voor jou! We mogen namelijk twee sets CNC Spyde knipperlichten weggeven. Nieuw in het CNC Racing assortiment zijn de knipperlichten ‘Spyde’, ‘Sting’ en ‘BMB’. Deze fraaie knipperlichten zijn uniek van vorm en mooi om te zien. En wat is er leuker dan een gratis set knipperlichten? Deze week zijn dat de knipperlichten ‘Spyde’, een set knipperlichten met gemene uitstraling. De 6 LEDs aan de voorzijde en twee O-LEDs aan de achterzijde zorgen dat je altijd zichtbaar bent. Er is één set van vier knipperlichten te vergeven, a € 48,- per twee stuks. De knipperlichten zijn uiteraard CE gekeurd en universeel toepasbaar, meer informatie is te vinden op www.gegshop.nl.
Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de CNC Spyde knipperlichten is het mail & win-formulier invullen dat hieronder staat.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.