zaterdag 20 april 2024

Mail & win een knipperlicht!

Wil je je motor een nieuwe look geven of zijn je knipperlichten stuk? Dan heeft MOTO73 een leuke mail & win-actie voor jou! We mogen namelijk twee sets CNC Spyde knipperlichten weggeven. Nieuw in het CNC Racing assortiment zijn de knipperlichten ‘Spyde’, ‘Sting’ en ‘BMB’. Deze fraaie knipperlichten zijn uniek van vorm en mooi om te zien. En wat is er leuker dan een gratis set knipperlichten? Deze week zijn dat de knipperlichten ‘Spyde’, een set knipperlichten met gemene uitstraling. De 6 LEDs aan de voorzijde en twee O-LEDs aan de achterzijde zorgen dat je altijd zichtbaar bent. Er is één set van vier knipperlichten te vergeven, a € 48,- per twee stuks. De knipperlichten zijn uiteraard CE gekeurd en universeel toepasbaar, meer informatie is te vinden op www.gegshop.nl.
Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de CNC Spyde knipperlichten is het mail & win-formulier invullen dat hieronder staat.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen