Simoncelli’s motor bij slotrace

De Honda van Marco Simoncelli is volgend weekeinde prominent aanwezig bij de slotrace van de MotoGP in Valencia. De machine met nummer 58 zal ter nagedachtenis aan de Italiaan in de pitbox staan.

Het is overigens nog niet zeker dat Simoncelli’s teamgenoot bij Gresini Honda, de Japanner Hiroshi Aoyama, wel zal rijden in de Grand Prix van Valencia. Ook over het Moto2-team is nog onduidelijkheid. Teambaas Fausto Gresini neemt daar later deze week een besluit over.

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?