Mail & Win Offroadtraining

En de winnaars mogen óók nog iemand meenemen. En deze daq is buiten heel leerzaam ook erg leuk. Je wordt door de professionals van Gerard Rond op het Experience Eiland de Blauwe Meer in loon op Zand ontvangen en leert op een KTM 250 EXC-F de kneepjes van het rijden buiten de gebaande paden. De waarde van deze cursus is 215 euro. Meer info over deze cursus op www.mon.nl. Meedoen is simpel: vul het onderstaande formulier in.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.