Nieuwe MOTO73 is uit

Triotest
Drie naakte motoren van rond de 1000cc nemen het tegen elkaar op. Een komt uit Engeland, de Triumph Speed Triple 1050 (een van onze duurtestmotoren), de beide andere zijn Italianen, de Ducati Monster 1100evo en de MV Agusta 920. Wie wint deze strijd?

GP Aragón
Een GP in Spanje betekent altijd veel publiek en veel spandoeken. Men zag twee landgenoten zegevieren.

Update duurstest
Onze Triumph Speed Triple kreeg een flyscreen plus ruitje en meer bagagemogelijkheden.

Piaggio Beverly 300
Deze scooter wordt besproken in het testrapport.

WK Superbike
Hoe staat dit kampioenschap ervoor en wat zal de toekomst brengen?

WK Superbike Imola
Is Chaz Davies erin geslaagd al in Italië wereldkampioen Supersport te worden?

IDM
We volgden Ghisbert van Ginhoven en andere Nederlanders.

ONK wegrace Assen
De MOTO73 Race of the Champions was de laatste wedstrijd van Barry Veneman.

Offroadjournaal
De laatste grote cross van het jaar was de Motorcross der Naties. Weer wonnen de Amerikanen.

Marathonmotor Kawasaki ZZR1200
De mooi glimmende Kawasaki ZZR1200 van Erwin Langeveld geeft een vertekend beeld. "Ik heb een motor om mee te rijden, niet om te poetsen." Omdat zijn motor een Marathonmotor werd, pakte hij voor het eerst in 116.000 kilometer een poetsdoek.

De Yamaha BT1100
Hij staat ook wel bekend als de Bulldog, maar is niet zo gevaarlijk als de naam wellicht zou doen vermoeden. Het is een V-twin met 65 pk, die een van de eerste naked motoren was.

Oud & Nieuw
BMW K1200LT en BMW K1600GTL. De twee luxe slagschepen worden met elkaar vergeleken. Is de nieuwe zescilinder beter?

Culinaire toer
Het reisverhaal in deze editie speelt zich af in Vlaanderen. We gingen dit deel van België culinair verkennen. Een waar genoegen!

En natuurlijk nog veel meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.