Marc Marquez: raggen over Japanse wegen!

De weg is geen circuit. Dat weten we allemaal maar al te goed. Marc Marquez ook, maar hij wil ook niet altijd een zondagsrijder zijn.

We doet ’t hem na. Marc Marquez komt van een andere planeet. Ook op de openbare weg, zo lijkt het. Natuurlijk is het een promo, maar het gemak waarmee de Spanjaard door herfstige bochten jakkert, is zo ongelooflijk mooi om te zien.

Net zo als het gemak waarmee hij herstelt is ook ongelooflijk. De man keert aanstaande zaterdag terug op het circuit. Vijf dagen geleden lag hij nog op de operatietafel. Toen werd zijn gebroken opperarmbeen opgelapt. Dat doet ook niemand hem na…

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?