Mark Vergouwen wint Honda CBR650F!

Het was een close finish… Met slechts één goed beantwoorde vraag meer won Mark Vergouwen bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen de finale van de GP Droomteam Competitie 2014. De Brabander uit Rucphen wist de meeste vragen van de GP-quiz van een goed antwoord te voorzien. Van de twintig multiple choice-vragen scoorde hij maar liefst 14 keer een krabbel. Roel Demont uit Dublin hield de strijd spannend tot het einde, maar moest genoegen nemen met een tweede plaats (goed voor een HyperPro Streetbox) door uiteindelijk dertien goede antwoorden te geven. Twee vragen had hij in eerste instantie goed, maar wijzigde alsnog zijn antwoord en zag op die manier zijn kans op het winnen van de Honda aan zijn neus voorbij gaan. Toine van Herwijnen werd met zes goede antwoorden derde en kan binnenkort een Büse tweedelig leren pak aan laten meten.

Het drietal was na de GP van Valencia op een gezamenlijke eerste plaats terecht gekomen met 1.377 punten en moesten de strijd met elkaar aangaan in een GP-quiz. Twintig vragen zorgden voor een verdeling. De quiz is overigens morgen hier online te vinden. Vul hem in en deelnemers met juist ingevulde vragenformulieren maken kans op het winnen van het Wegraceboek 2014/2015.  

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?