dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mark Vergouwen wint Honda CBR650F!

Het was een close finish… Met slechts één goed beantwoorde vraag meer won Mark Vergouwen bij Ten Kate Motoren in Nieuwleusen de finale van de GP Droomteam Competitie 2014. De Brabander uit Rucphen wist de meeste vragen van de GP-quiz van een goed antwoord te voorzien. Van de twintig multiple choice-vragen scoorde hij maar liefst 14 keer een krabbel. Roel Demont uit Dublin hield de strijd spannend tot het einde, maar moest genoegen nemen met een tweede plaats (goed voor een HyperPro Streetbox) door uiteindelijk dertien goede antwoorden te geven. Twee vragen had hij in eerste instantie goed, maar wijzigde alsnog zijn antwoord en zag op die manier zijn kans op het winnen van de Honda aan zijn neus voorbij gaan. Toine van Herwijnen werd met zes goede antwoorden derde en kan binnenkort een Büse tweedelig leren pak aan laten meten.

Het drietal was na de GP van Valencia op een gezamenlijke eerste plaats terecht gekomen met 1.377 punten en moesten de strijd met elkaar aangaan in een GP-quiz. Twintig vragen zorgden voor een verdeling. De quiz is overigens morgen hier online te vinden. Vul hem in en deelnemers met juist ingevulde vragenformulieren maken kans op het winnen van het Wegraceboek 2014/2015.  

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen