Triptip: Overijssel en Drenthe

Ja-ja, natuurlijk is het koud. Maar was het niet zo, dat kou op de motorfiets niet bestaat, maar slechte kleding wel? Afijn: trek maar heel veel laagjes over elkaar aan, om daarna te genieten van deze Triptip uit MOTO73. De Triptip is zoals je inmiddels waarschijnlijk al weet een tweewekelijkse fraaite toertocht door Nederland, langs bekende en minder bekende trekpleisters, over kronkelende wegen, door pittoreske dorpen en mooie natuurgebieden.

De GPS-route is zoals altijd op MOTOR.nl te vinden, en om precies te zijn hier: www.motor.nl/triptip. Deze route gaat ditmaal door Drenthe en Overijssel, door bossen en langs beekdalen. Denk aan Giethoorn, het Dwingelderveld, Havelte, Landgoed De Eese en Nationaal Park de Weerribben.

Veel plezier!

 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.