13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Op zaterdag 28 februari 2015 wordt voor de negende keer de Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek georganiseerd door Oldtimer Bromfietsclub 1 op 25 in de Eurohal en Colibrihal vd Valk te Zuidbroek (10.000 m2 overdekt en verwarmd direct aan de A7). De beurs is inmiddels uitgegroeid tot de grootste 1-daagse oldtimer tweewieler beurs in Nederland en is open van 9.00 tot 16.30 uur.

Naast de grote onderdelenbeurs zullen er weer veel oldtimers te zien zijn door diverse verenigingen. Entree is slechts 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis en tevens is het parkeren gratis.

Kom dus zeker kijken op deze gezellige beurs!

Meer info vind je op www.1op25.nl.

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen