Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Op zaterdag 28 februari 2015 wordt voor de negende keer de Oldtimer Tweewielerbeurs Zuidbroek georganiseerd door Oldtimer Bromfietsclub 1 op 25 in de Eurohal en Colibrihal vd Valk te Zuidbroek (10.000 m2 overdekt en verwarmd direct aan de A7). De beurs is inmiddels uitgegroeid tot de grootste 1-daagse oldtimer tweewieler beurs in Nederland en is open van 9.00 tot 16.30 uur.

Naast de grote onderdelenbeurs zullen er weer veel oldtimers te zien zijn door diverse verenigingen. Entree is slechts 5 euro, kinderen tot 12 jaar gratis en tevens is het parkeren gratis.

Kom dus zeker kijken op deze gezellige beurs!

Meer info vind je op www.1op25.nl.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?