vrijdag 29 maart 2024

Márquez komt met kledingcollectie

Je rijdt een van de snelste motoren van de wereld, bent drievoudig wereldkampioen MotoGP en op 24 jarige leeftijd enorm populair vanwege je bovennatuurlijke rijderstalent. Wat wil je dan nog meer? Je begint een eigen kledinglijn. De coureur is een samenwerking aangegaan met kledingmerk Pull&Bear. 

“Het idee van deze collectie is om de motorstijl te behouden, met de juiste lifestyle-twist. Dat is moeilijk, maar het is Pull&Bear gelukt en ik ben er heel blij mee.” De collectie heet M93 X Pull&Bear en aan de modellen te zien is de doelgroep zo’n 16 jaar oud. Marc Márquez en het kledingmerk ontworpen “comfortabele en hedendaagse kledingstukken, met alle iconische elementen die de races van de Spaanse motorcoureur kleur hebben gegeven.”

De collectie is ontworpen voor jongens en meiden en bestaat bijvoorbeeld uit dit shirt, met daarop zijn eerste motor. Ook staat Márquez afgebeeld terwijl hij oefent op een crosser en natuurlijk komt op elk kledingstuk het nummer 93 terug. De collectie van het Spaanse merk werd onlangs in een bekende winkelstraat in Madrid onthuld en is ook in Nederland te bestellen. Weer eens iets anders dan merchandise. 

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen