Márquez komt met kledingcollectie

Je rijdt een van de snelste motoren van de wereld, bent drievoudig wereldkampioen MotoGP en op 24 jarige leeftijd enorm populair vanwege je bovennatuurlijke rijderstalent. Wat wil je dan nog meer? Je begint een eigen kledinglijn. De coureur is een samenwerking aangegaan met kledingmerk Pull&Bear. 

“Het idee van deze collectie is om de motorstijl te behouden, met de juiste lifestyle-twist. Dat is moeilijk, maar het is Pull&Bear gelukt en ik ben er heel blij mee.” De collectie heet M93 X Pull&Bear en aan de modellen te zien is de doelgroep zo’n 16 jaar oud. Marc Márquez en het kledingmerk ontworpen “comfortabele en hedendaagse kledingstukken, met alle iconische elementen die de races van de Spaanse motorcoureur kleur hebben gegeven.”

De collectie is ontworpen voor jongens en meiden en bestaat bijvoorbeeld uit dit shirt, met daarop zijn eerste motor. Ook staat Márquez afgebeeld terwijl hij oefent op een crosser en natuurlijk komt op elk kledingstuk het nummer 93 terug. De collectie van het Spaanse merk werd onlangs in een bekende winkelstraat in Madrid onthuld en is ook in Nederland te bestellen. Weer eens iets anders dan merchandise. 

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.