Mash voor € 4999 tijdens MBU

Mash verlaagt de prijs van verschillende A2 motorfietsen in februari en maart. Daarmee viert het de introductie van de X-Ride 650 Classic (zie afbeelding) later dit jaar.

Een 400 cc zware Five Hundred blijft tijdens de actie rijklaar met € 4.999,- net onder de magische grens van vijfduizend euro. Het koddige zijspannetje Family Side 400 kost tijdens de actieperiode € 9.999 en de driewieler blijft dus ook net onder een magische grens. De Scrambler en TT40 mogen weg voor € 5.299,- en de Dirt Track 650, die normaal € 6.898,- kost, heeft een beursprijs van € 6.499,-. Alle modellen zijn vanzelfsprekend te bewonderen tijdens de Motorbeurs Utrecht. Of bekijk ze anders alvast hier online.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Misschien vind je dit ook interessant?