13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Mash voor € 4999 tijdens MBU

Mash verlaagt de prijs van verschillende A2 motorfietsen in februari en maart. Daarmee viert het de introductie van de X-Ride 650 Classic (zie afbeelding) later dit jaar.

Een 400 cc zware Five Hundred blijft tijdens de actie rijklaar met € 4.999,- net onder de magische grens van vijfduizend euro. Het koddige zijspannetje Family Side 400 kost tijdens de actieperiode € 9.999 en de driewieler blijft dus ook net onder een magische grens. De Scrambler en TT40 mogen weg voor € 5.299,- en de Dirt Track 650, die normaal € 6.898,- kost, heeft een beursprijs van € 6.499,-. Alle modellen zijn vanzelfsprekend te bewonderen tijdens de Motorbeurs Utrecht. Of bekijk ze anders alvast hier online.

Ad van de Wiel
Als kind verslond ik al de motorboekjes van mijn vader. Meer dan veertig jaar later is de liefde voor de motorfiets nog net zo groot. Natuurlijk ga ik mijn hele leven al autoloos door het leven, laat mij maar 365 dagen per jaar motor rijden. Of 565, maar dat kan niet.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen