maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Maximale motorbelevenis tijdens de MotorExpo Assen

Na drie succesvolle edities, staat ook dit jaar de MotorExpo weer op de agenda van de TT Hall Assen. Vanaf vrijdag 13 januari is deze motorbeurs ‘the place to be’ voor alle motorliefhebbers. Op ruim 13.000m² beursvloer, worden alle facetten van het motorrijden belicht. Zo zijn er veel nieuwe motoren te zien, occasions in alle soorten en maten en natuurlijk een breed assortiment scherpgeprijsde motorkleding en accessoires.

Nieuw dit jaar is de custombikeshow met een aantal unieke motoren. Daarnaast zijn er diverse clubs en belangenverenigingen aanwezig en zijn er stands met informatie over bijvoorbeeld onderhoud, veiligheid, reizen en educatie. En mocht je nog geen motorrijbewijs hebben dan kun je tijdens de MotorExpo Assen opstappen voor je allereerste rijles in de TT Hall. Meer informatie over MotorExpo Assen vindt je op www.motorexpo-assen.nl

De MotorExpo Assen is op vrijdag 13 januari geopend van 18.00 tot 22.00 uur en op zaterdag 14 en zondag 15 januari van 10.00 tot 18.00 uur, in de TT Hall Assen direct naast het TT Circuit.

Volwassenen betalen € 10,- entree, kinderen t/m 12 jaar krijgen € 5,- korting en de allerkleinsten t/m 7 jaar, mogen gratis naar binnen. 

Profiteer van € 2,- korting op de toegangsprijs! 

Print deze bon, lever deze in bij de kassa en betaal slechts € 8,- entree!

 

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen