Meer duidelijk over nieuwe Suzuki UPDATE

UPDATE 14 juni 2011: Nieuwe beelden!


 


 


 

Bericht 13 juni 2011
Dachten we dat de teaser-hype voorbij was, gooit Suzuki alles overhoop door uitgerekend halverwege het motorseizoen op de proppen te komen met een nieuw model. Deze motor wordt binnen enkele weken al geïntroduceerd en zal snel daarna beschikbaar zijn omdat Suzuki er nog dit jaar mee wil scoren.

Meer dan ‘het is de nieuwe middenklasser’ krijgt niemand los van de woordvoerders. Vooruit, één plaatje. Gelukkig voor ons (maar ongetwijfeld uitgedokterd door de marketing in Japan) is er nog Suzuki Amerika, waar op de site nét een heel klein haartje meer duidelijk wordt. Flitsende tekeningen, wederom erg gestileerd, laten nét zien dat het haast wel een allroad moet zijn. En dan is het een inkoppertje want een middenklasser allroad, dat kan er natuurlijk maar één zijn. Na al die jaren van trouwe dienst mogen we binnenkort eindelijk kennis maken met de opvolger van Suzuki’s prijskraker, de V-Strom.

Als we nog iets verder speculeren kunnen we natuurlijk het blok van de Gladius verwachten. Maar maken we het nog iets bonter, dan kunnen we ons ook goed voorstellen dat de cilinderinhoud iets omhoog gaat om gelijk maar diep in de strijd te duiken met de BMW F800GS en Triumph Tiger 800…. Een paar weekjes wachten, dan weten we meer!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?