zaterdag 3 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Meer duidelijk over nieuwe Suzuki UPDATE

UPDATE 14 juni 2011: Nieuwe beelden!


 


 


 

Bericht 13 juni 2011
Dachten we dat de teaser-hype voorbij was, gooit Suzuki alles overhoop door uitgerekend halverwege het motorseizoen op de proppen te komen met een nieuw model. Deze motor wordt binnen enkele weken al geïntroduceerd en zal snel daarna beschikbaar zijn omdat Suzuki er nog dit jaar mee wil scoren.

Meer dan ‘het is de nieuwe middenklasser’ krijgt niemand los van de woordvoerders. Vooruit, één plaatje. Gelukkig voor ons (maar ongetwijfeld uitgedokterd door de marketing in Japan) is er nog Suzuki Amerika, waar op de site nét een heel klein haartje meer duidelijk wordt. Flitsende tekeningen, wederom erg gestileerd, laten nét zien dat het haast wel een allroad moet zijn. En dan is het een inkoppertje want een middenklasser allroad, dat kan er natuurlijk maar één zijn. Na al die jaren van trouwe dienst mogen we binnenkort eindelijk kennis maken met de opvolger van Suzuki’s prijskraker, de V-Strom.

Als we nog iets verder speculeren kunnen we natuurlijk het blok van de Gladius verwachten. Maar maken we het nog iets bonter, dan kunnen we ons ook goed voorstellen dat de cilinderinhoud iets omhoog gaat om gelijk maar diep in de strijd te duiken met de BMW F800GS en Triumph Tiger 800…. Een paar weekjes wachten, dan weten we meer!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen