vrijdag 9 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Meer motoren gestolen

Grappen naar aanleiding van het eerder geplaatste bericht over de sloten van de Lidl liggen op de loer maar onderstaand is bepaald niet humoristisch. In de eerste vier maanden van 2011 zijn er veel meer motoren gestolen dan een jaar eerder. In 2010 stond het aantal op 457, nu is dat al 511… Bij elkaar opgeteld kom je dan tot een stijging van 11,8 procent.

En het begon relatief gezien nog goed want in januari werd één motor meer gestolen (70 om 71). Een maand later ging dat plotseling met zestien geregistreerde diefstallen omhoog (65 om 81). Maart was nog slechter met een stijging van 24 (125 om 149). Een ook april laat een verhoging zien ten opzicht van vorig jaar. Met 13 motorfietsen, van 197 naar 210, niet zo explosief als twee voorgaande maanden maar toch.

Van mei tot en met september worden traditioneel gezien de meeste motoren gestolen. Let dus goed op!

Foto: ANP
Bron: RAI

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen