Meer motoren gestolen

Grappen naar aanleiding van het eerder geplaatste bericht over de sloten van de Lidl liggen op de loer maar onderstaand is bepaald niet humoristisch. In de eerste vier maanden van 2011 zijn er veel meer motoren gestolen dan een jaar eerder. In 2010 stond het aantal op 457, nu is dat al 511… Bij elkaar opgeteld kom je dan tot een stijging van 11,8 procent.

En het begon relatief gezien nog goed want in januari werd één motor meer gestolen (70 om 71). Een maand later ging dat plotseling met zestien geregistreerde diefstallen omhoog (65 om 81). Maart was nog slechter met een stijging van 24 (125 om 149). Een ook april laat een verhoging zien ten opzicht van vorig jaar. Met 13 motorfietsen, van 197 naar 210, niet zo explosief als twee voorgaande maanden maar toch.

Van mei tot en met september worden traditioneel gezien de meeste motoren gestolen. Let dus goed op!

Foto: ANP
Bron: RAI

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.