Meer over de alcoholtester

De FIM verkeerscommissie heeft aan de KNMV bevestigd dat per 1 juli 2012 iedere gemotoriseerde weggebruiker, ook de toerist, in Frankrijk verplicht is om twee alcohol-blaaspijpjes bij zich te hebben. Bij overtreding volgt een geldboete van 11 euro. Een alcoholtester kost een paar euro en is verkrijgbaar in de autohandel en in tankstations. De Franse politie zal pas vanaf 1 november de overtreders verbaliseren met een boete van 11 euro.

Bron: KNMV
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.