dinsdag 18 juni 2024

Motor in het vizier: win een motortraining!

Motorrijders hebben nog tot vrijdagmiddag 9 maart (vandaag dus!) de gelegenheid om in aanmerking te komen voor één van de ruim dertig rijvaardigheidstrainingen die de 50-jarige Verkeerspolitie van KLPD weggeeft. De Verkeerspolitie wil hiermee het nut en de noodzaak van een goede voorbereiding voor het nieuwe motorseizoen nadrukkelijk onder de aandacht brengen. Tot nu toe zijn er bijna 500 aanmeldingen binnen.

In dit geval krijgen 32 motorrijders een gratis rijvaardigheidstraining aangeboden door politiemotorinstructeurs van het KLPD en de Politieacademie. Die training vindt plaats op zaterdag 7 april op het politie-oefencircuit van de Politieacademie in Lelystad. Wie mee wil doen, moet wel vijf vragen foutloos beantwoorden. Uit de goede inzendingen kiest de Dienst Verkeerspolitie de 32 winnende motorrijders.

Doe mee en vul snel (maar fouloos) deze vragenlijst in! Als je een training wint, krijg je zo snel mogelijk bericht.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen