Motor in het vizier: win een motortraining!

Motorrijders hebben nog tot vrijdagmiddag 9 maart (vandaag dus!) de gelegenheid om in aanmerking te komen voor één van de ruim dertig rijvaardigheidstrainingen die de 50-jarige Verkeerspolitie van KLPD weggeeft. De Verkeerspolitie wil hiermee het nut en de noodzaak van een goede voorbereiding voor het nieuwe motorseizoen nadrukkelijk onder de aandacht brengen. Tot nu toe zijn er bijna 500 aanmeldingen binnen.

In dit geval krijgen 32 motorrijders een gratis rijvaardigheidstraining aangeboden door politiemotorinstructeurs van het KLPD en de Politieacademie. Die training vindt plaats op zaterdag 7 april op het politie-oefencircuit van de Politieacademie in Lelystad. Wie mee wil doen, moet wel vijf vragen foutloos beantwoorden. Uit de goede inzendingen kiest de Dienst Verkeerspolitie de 32 winnende motorrijders.

Doe mee en vul snel (maar fouloos) deze vragenlijst in! Als je een training wint, krijg je zo snel mogelijk bericht.
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.