13 C
Nederland
dinsdag 16 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Motor in het vizier: win een motortraining!

Motorrijders hebben nog tot vrijdagmiddag 9 maart (vandaag dus!) de gelegenheid om in aanmerking te komen voor één van de ruim dertig rijvaardigheidstrainingen die de 50-jarige Verkeerspolitie van KLPD weggeeft. De Verkeerspolitie wil hiermee het nut en de noodzaak van een goede voorbereiding voor het nieuwe motorseizoen nadrukkelijk onder de aandacht brengen. Tot nu toe zijn er bijna 500 aanmeldingen binnen.

In dit geval krijgen 32 motorrijders een gratis rijvaardigheidstraining aangeboden door politiemotorinstructeurs van het KLPD en de Politieacademie. Die training vindt plaats op zaterdag 7 april op het politie-oefencircuit van de Politieacademie in Lelystad. Wie mee wil doen, moet wel vijf vragen foutloos beantwoorden. Uit de goede inzendingen kiest de Dienst Verkeerspolitie de 32 winnende motorrijders.

Doe mee en vul snel (maar fouloos) deze vragenlijst in! Als je een training wint, krijg je zo snel mogelijk bericht.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen