Meer startplekken Red Bull Knock Out

Verknocht aan motocross, maar begin april geen startbewijs voor de Red Bull Knock Out bemachtigd? Dan is er goed nieuws! De organisatie van het indrukwekkende evenement heeft het aantal startplaatsen verhoogd. 

Een unieke ervaring voor iedere crosser om je motor over het Scheveningse strand te jagen. Na een pauze van zeven jaar is de race – die in het laatste weekend van november verreden wordt – nieuw leven ingeblazen. Ook nieuw is dat het evenement van één naar twee dagen is verlengd. 

Ben jij dus niet één van die zevenhonderdvijftig gelukkigen die zich ingeschreven hebben, zorg dan dat je morgenmiddag vanaf 16:00 uur klaarzit om het opnieuw te proberen! Belangrijk: je hebt een MyLaps transponder nodig om deel te mogen nemen aan de wedstrijden. Die kun je vandaag dan nog mooi even bestellen.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.