woensdag 24 april 2024

Meer startplekken Red Bull Knock Out

Verknocht aan motocross, maar begin april geen startbewijs voor de Red Bull Knock Out bemachtigd? Dan is er goed nieuws! De organisatie van het indrukwekkende evenement heeft het aantal startplaatsen verhoogd. 

Een unieke ervaring voor iedere crosser om je motor over het Scheveningse strand te jagen. Na een pauze van zeven jaar is de race – die in het laatste weekend van november verreden wordt – nieuw leven ingeblazen. Ook nieuw is dat het evenement van één naar twee dagen is verlengd. 

Ben jij dus niet één van die zevenhonderdvijftig gelukkigen die zich ingeschreven hebben, zorg dan dat je morgenmiddag vanaf 16:00 uur klaarzit om het opnieuw te proberen! Belangrijk: je hebt een MyLaps transponder nodig om deel te mogen nemen aan de wedstrijden. Die kun je vandaag dan nog mooi even bestellen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen