dinsdag 27 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Classic Racing Leest rondrit

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Posse Leest, synoniem voor gezellige jaarmarkt, trok zoals steeds weer een hoop volk. Tussen eten, drinken, brocante, veemarkt en nog veel meer was er toch wel een erg opvallende stand. CRL (klassieke racemotoren leest) pakte namelijk uit met een mooie collectie uurs motoren uit de jaren ’70, ’80 en 90. Ducati, Honda, Suzuki en Yamaha waren van de partij en niettegenstaande het minder goede weer waren van heinde en verre motorliefhebbers opgedaagd om al dat moois te bewonderen.

Tegelijkertijd was er ook al veel interesse voor de rondrit die CRL organiseert op 3 mei aanstaande. Deze rit van ongeveer 80km is voorbehouden aan motoren van voor 1985. De deelnemers worden op het dorpsplein van Leest verwacht vanaf 10 uur. Met hier en daar een tussenstop om de innerlijke mens wat eer aan te doen wordt deze dag weer een feest!

Be there!!

Voor meer informatie: 
Telefoon: 032 475 434 508
E-mail: classicmotoracer.leest@gmail.com

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen