Classic Racing Leest rondrit

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Posse Leest, synoniem voor gezellige jaarmarkt, trok zoals steeds weer een hoop volk. Tussen eten, drinken, brocante, veemarkt en nog veel meer was er toch wel een erg opvallende stand. CRL (klassieke racemotoren leest) pakte namelijk uit met een mooie collectie uurs motoren uit de jaren ’70, ’80 en 90. Ducati, Honda, Suzuki en Yamaha waren van de partij en niettegenstaande het minder goede weer waren van heinde en verre motorliefhebbers opgedaagd om al dat moois te bewonderen.

Tegelijkertijd was er ook al veel interesse voor de rondrit die CRL organiseert op 3 mei aanstaande. Deze rit van ongeveer 80km is voorbehouden aan motoren van voor 1985. De deelnemers worden op het dorpsplein van Leest verwacht vanaf 10 uur. Met hier en daar een tussenstop om de innerlijke mens wat eer aan te doen wordt deze dag weer een feest!

Be there!!

Voor meer informatie: 
Telefoon: 032 475 434 508
E-mail: classicmotoracer.leest@gmail.com

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?