Meer voertuigen gestolen…

De Stichting Aanpak Voertuigcriminaliteit (AVC) heeft volgens de Bovag becijferd dat er in 2011 ruim 34.000 (gekentekende) voertuigen zijn gestolen, waarvan bijna de helft brom- en snorfietsen. Minder dan de helft wordt teruggevonden. Bij motorfietsen spannen de merken Honda (376 gestolen in 2011), Suzuki (347) en Yamaha (342) de kroon. In de regio's Amsterdam, Rijnmond en Haaglanden werd samen 43 procent van alle motorfietsdiefstallen in Nederland gemeld.


 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.