zaterdag 24 februari 2024

Meet the Speed 2011

Schrijf je nu in voor Meet the Speed. Tijdens deze rijvaardigheidstraining word je begeleid door de teammanager van Jorge Lorenzo, Wilco Zeelenberg, en zijn team van ervaren coureurs. Er wordt veel persoonlijke aandacht gegeven, zodat je elke dag progressie boekt. Je wordt ingedeeld naar niveau, waardoor Meet the Speed zowel geschikt is voor beginners als circuitrijders met ervaring.

Op het circuit van Almeria in Zuid-Spanje rijdt elke deelnemer vijf sessies per dag. Per sessie zijn er maximaal 20 cursisten op de baan. Hierdoor is er na én tijdens elke sessie alle tijd om de rijders persoonlijk, met behulp van video-analyses, volop aanwijzingen te geven.

De instructeurs zijn ervaren coureurs, zoals Patrick van den Goorbergh, Bob Withag, Raymond Schouten, Kervin Bos, Sven Ahnendorp, Torleif Hartelman, Rik Lenters, Wim Kroegman, Ron Steenbergen, Henk van der Mark, Michael van der Mark, Paul Mooijman en anderen. Zij zullen je alles vertellen over ideale lijnen, rem- en bochtentechnieken en alle andere zaken die van belang zijn voor een goede ronde over Circuit Almeria. Tussen de rij-sessies door wordt de gehele dag uitgebreide voorlichting gegeven over motortechniek en relevante zaken als de banden, geometrie, vering en demping van de motorfiets.

Als deelnemer krijg je na afloop een Meet the Speed-certificaat, een 15th Anniversary Meet the Speed T-shirt en nog enkele andere leuke verrassingen…

In het inschrijfgeld zijn heen- en terugvlucht, transport van de motorfiets over de weg, gratis benzine tijdens de rijvaardigheidstraining, een professionele werkplaats met zeer ervaren monteurs uit de racerij, catering tijdens de gehele periode op het circuit, overnachting in een vier sterren hotel, waar ook het ontbijt en het diner wordt verzorgd aan de kust van Mojacar inbegrepen.       

Voor meer informatie en om je in te schrijven ga je naar www.zeelenbergracing.com.

Om je alvast kennis te laten maken met het circuit van Almeria hebben we een onboardfilm van Bach's DV Productions online gezet:

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen