Politie stopt bijzondere creatie

Soms komen op de redactie berichten binnen… Neem nu dit verhaal uit Zwitserland waar een jongen van de weggeplukt werd door de politie omdat hij in een zelf geknutselde motorfietsauto dan wel brommerauto reed.

De opmerkelijke creatie was vrij ingenieus en vooral de remmen maakten indruk op de agenten. Het ging namelijk om een combinatie van de auto- en motorrem. Alleen de snelheidswijzer loog. Zo gaf de meter een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Het voertuig kon volgens de politie tot 90 kilometer per uur halen. Uiteindelijk is de motorfietsauto in beslag genomen. Op naar het volgend project.

Foto: Politie Sankt Gallen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.