dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Politie stopt bijzondere creatie

Soms komen op de redactie berichten binnen… Neem nu dit verhaal uit Zwitserland waar een jongen van de weggeplukt werd door de politie omdat hij in een zelf geknutselde motorfietsauto dan wel brommerauto reed.

De opmerkelijke creatie was vrij ingenieus en vooral de remmen maakten indruk op de agenten. Het ging namelijk om een combinatie van de auto- en motorrem. Alleen de snelheidswijzer loog. Zo gaf de meter een maximumsnelheid van 25 kilometer per uur. Het voertuig kon volgens de politie tot 90 kilometer per uur halen. Uiteindelijk is de motorfietsauto in beslag genomen. Op naar het volgend project.

Foto: Politie Sankt Gallen

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen