maandag 25 september 2023

Mega Motor Markt bij Goedhart Motoren, donderdag 21 t/m zondag 24 september

De zomer is al bijna voorbij, maar wij zijn nog niet klaar! Goedhart Motoren sluit dit seizoen af met een knallend festijn voor al zijn klanten. Tijdens de vier dagen durende Mega Motor Markt van donderdag 21 t/m zondag 24 september genieten bezoekers van mega kortingen, een spectaculaire loterij, horeca, muziek en leuke activiteiten voor jong en oud.

“Een in heel veel opzichten bijzonder motorjaar loopt langzaam ten einde. En om maar met de deur in huis te vallen: dat zetten we op grootse wijze luister bij. Tijdens onze inmiddels traditionele Mega Motormarkt kunt u zowel grote kortingen scoren op kleding, onderdelen en accessoires, maar er is ook een ongekend gevarieerd aanbod aan entertainment en vermaak. Zet daarom donderdag 21 tot en met zondag 24 september vast in uw agenda, want dit wil je echt niet missen.” Aldus Berry Goedhart.

Moto Guzzi V7 Stone Corsa 750 is eerbetoon aan rijke racegeschiedenis

Wat is er te verwachten?

Goedhart Motoren verwacht voor de Mega Motor Markt 15.000 bezoekers te verwelkomen met één gedeelde passie: motoren. Iedereen kan profiteren van prachtige deals, maar ook genieten van motorplezier, eten, drinken (non-alcoholisch) en live muziek. Een uitgebreide collectie motorkleding, helmen en accessoires voor aantrekkelijke prijzen is te vinden in de kledingshop en de Outlet Store. Ook dit jaar is de schiettent weer aanwezig in het weekend, net zoals het mini circuit van Race Kids op zaterdag.

Mega Motor Markt Loterij met o.a. 2 nieuwe motoren: Suzuki GSX-8S en een Kawasaki Versys 650

Bij de Mega Motor Markt maken bezoekers kans op mooie loterij prijzen. Tijdens het evenement geeft Goedhart Motoren één gratis lot bij bestedingen boven de 100 euro. De loten zijn ook los te koop voor 5 euro. Er is kans op maar liefst zes prijzen, waaronder als 1e prijs een Suzuki GSX-8S t.w.v. €9.999,- en een Kawasaki Versys 650 t.w.v. €9.699,- als 2e prijs. Loten zijn in te leveren tussen donderdag 21 september 2022 en zondag 24 september (tot 16:45). De Notaris zal de trekking op 24 september aan het einde van de middag live verrichten.

Diverse extra services

Tijdens het evenement zijn er professionals aanwezig van HyperPro voor een gratis veringcheck. Verder kun je gratis Noizzes gehoorbescherming aanmeten, motorreisbureaus, direct inbouwen van SENA communicatiesystemen en zijn er mensen van Goedhart verzekeringen aanwezig voor advies. Zie onderstaand tabel voor de beschikbaarheid van deze services gedurende het evenement.

Openingstijden Mega Motor Markt

De Mega Motor Markt in Bodegraven is van donderdag 21 tot en met zondag 24 september. Goedhart Motoren regelt het parkeren in de nabije omgeving aan de Europaweg in Bodegraven. De openingstijden zijn: 

Donderdag08:30 tot 20:00 uur 
Vrijdag08:30 tot 18:00 uur 
Zaterdag08:30 tot 17:00 uur 
Zondag11:00 tot 17:00 uur 
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image