zondag 1 oktober 2023

Moto Guzzi V7 Stone Corsa 750 is eerbetoon aan rijke racegeschiedenis

Afgelopen weekend introduceerde Moto Guzzi een gloednieuwe toevoeging aan hun V7-platform: de V7 Stone Corsa 750. Deze motorfiets is speciaal ontworpen als eerbetoon aan de rijke racegeschiedenis van het iconische merk uit Mandello del Lario.

Deze nieuwe variant van de V7-serie is in feite tot stand gekomen om de successen van Moto Guzzi in de Fast Endurance Trophy van dit jaar te vieren. Volgens berichten van RideApart blijft het luchtgekoelde 853cc V-twin motorblok ongewijzigd voor deze nieuwkomer. Wat opvalt, is de toevoeging van een sportieve nieuwe koplampkap en een zadel dat de uitstraling heeft van een monoposto. Voor wie de voorkeur geeft aan een volledig solozadel, biedt Moto Guzzi een extra afdekking voor het duozitje in carrosseriekleur, tegen een meerprijs.

Exclusieve MV Agusta Brutale 1000 RR Assen brengt eerbetoon aan TT Circuit Assen

Deze motorfiets is nu gehuld in een opvallende combinatie van rood en zilver, als eerbetoon aan de diverse etappes van de Fast Endurance Trophy op Vallelunga, Misano, Mugello en Cremona, respectievelijk.

Prijs V7 Stone Corsa 750

De nieuwe Moto Guzzi V7 Stone Corsa is nu al verkrijgbaar in Nederland via het Moto Guzzi dealernetwerk voor een prijs van € 11.799 inclusief BTW en BPM (Verkoop adviesprijs: €12.199).

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image